Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

Autoverzekering

Wettelijke aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco, welke kies jij? We helpen en adviseren je graag zodat jij een juiste keuze kan maken voor jouw autoverzekering!

Om auto te mogen rijden in Nederland, is het bij wet geregeld dat je een WA- (wettelijke aansprakelijkheid) verzekering af sluit voor je auto. Daarnaast kun je kiezen voor beperkt casco of volledig casco, maar welke kies je? En welke extra’s wil je erbij verzekerd hebben? Wij helpen je graag om deze keuze te maken en gaan voor jou verschillende maatschappijen vergelijken om zo te komen tot de verzekering die bij je past met een juiste premie!

Voorkom oververzekering en vermijd onderverzekering. Wij adviseren zodat jij je kan richten op wat belangrijk is:

Onbezorgd wonen en leven!

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Ook voor je overige verzekeringen ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt hierbij denken aan:

  • Aansprakelijkheidsverzekering;
  • Rechtsbijstandsverzekering;
  • Doorlopende reisverzekering;
  • Overlijdensrisicoverzekering;
  • Woonhuisverzekering;
  • Inboedelverzekering;
  • Reis- en recreatieverzekering;
  • Overlijdensrisico verzekering;
  • Woonlasten verzekering;
  • Rechtsbijstandverzekering.

Doordat wij voor jou een totaal pakket aan schadeverzekeringen kunnen afsluiten, loop je minder risico op het afsluiten van dubbele verzekeringen. Wij checken voor jou bijvoorbeeld waar jij je glasdekking op hebt staan (inboedel (huur) of opstal (bij koop)). De meerwaarde van ene tussenpersoon kan jou dus veel opleveren. Uiteraard checken wij ook voor je of niet onderverzekerd bent, uiteraard net zo belangrijk!

Wij kunnen verschillende verzekeringen voor jou vergelijken zodat we een verzekering vinden die bij jou en je leven past. Voorwaarden worden vergeleken, belangrijke objecten of zaken worden geïnventariseerd en meegenomen in ons advies en uiteindelijke offerte. Want als je geen grote kunstcollectie hebt, wil je hier ook niet voor betalen, toch? En als je hem wel mocht hebben, dan moet hij zeer zeker worden verzekerd.

Verzekeringen kun je zelf online afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen. Wij zijn op de hoogte van de meeste voorwaarden, de clausules, waar je op moet letten etc. De ene verzekering biedt nu eenmaal een uitgebreidere dekking dan de andere. Je moet er toch niet aan denken dat indien je huis afbrand de schade niet of maar gedeeltelijk vergoed krijgt?

Weet jij waar je op moet letten? Wij wel!

Het traject is bij ons heel simpel! Neem vandaag nog contact met ons op, wij kijken en vergelijken graag voor je!

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!