Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

We komen er niet meer onderuit, verduurzamen. De gasprijzen stijgen en het ziet er niet naar uit dat deze gaan dalen. Wat je motivatie ook is om je huis te verduurzamen, verduurzaming kun je meenemen in je hypotheek. We vertellen je er graag meer over. Onze adviseur heeft het certificaat duurzaam wonen, waardoor wij jou het juiste advies kunnen geven.

Als je een woning koopt en van plan bent deze te verduurzamen, dan kun je een hoger hypotheekbedrag krijgen. Als je energiebesparende voorzieningen financiert, mag je tot 106 % (in plaats van 100 %) van de waarde van de woning lenen.

Bij het afsluiten van een hypotheek wordt er gekeken naar je inkomen en getoetst hoeveel je kunt lenen. Ga je de woning verduurzamen, dan kun je in bepaalde situaties zelfs meer lenen. Wij vertellen je er graag meer over in een gesprek. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en GRATIS.

Verduurzamen


Wat zijn energiebesparende maatregelen en voorzieningen?

  • HR++ beglazing (of hoger);
  • Een warmtepomp;
  • Zonnepanelen
  • Isolatie van gevel, dak, leiding of vloer;

Sinds 2021 vallen een HR-ketel en een zonneboiler niet meer onder de energiebesparende voorzieningen.

Als je al een koophuis hebt en verduurzamen

Als je een woning hebt met overwaarde, dan kan het een goede optie zijn om je huidige hypotheek op te hogen of een tweede hypotheek op je woning te sluiten. Ook als je geen overwaarde hebt op je woning, kan je de hypotheek verhogen. Bij energiebesparende maatregelen mag er ook op een bestaande hypotheek tot 106% van de waarde van de woning gefinancierd worden.

Extra opties om te verduurzamen

Er zijn ook nog andere mogelijkheden en oplossingen die je kunnen helpen bij het toevoegen van energiebesparende maatregelen aan je woning. Zo zijn er een aantal banken en/of geldverstrekkers die een duurzame hypotheek aanbieden of korting op de rente bij een duurzaam huis.

Naast dit alles, zijn er nog een aantal subsidies en leningopties, zoals de Energiebespaarlening, groene leningen en de duurzaamheidslening. Neem vandaag nog contact met ons op. Onze adviseur heeft het certificaat Duurzaam Wonen. Met dit certificaat Duurzaam Wonen steunen wij het initiatief Duurzaam Wonen. Een gezamenlijk initiatief uit de financiële branche om de wereld een stukje beter te maken. Wij hebben voldoende kennis van verduurzaming om jou zo het beste advies te geven om je woning klaar te maken voor de toekomst! 

De voordelen van verduurzamen op een rijtje:

Naast een besparing op de energierekening, zal ook:

  • Je woningwaarde toenemen
  • Je wooncomfort toenemen
  • Je leefomgeving gezonder zijn door een beter klimaat in huis
  • De verkoopbaarheid van je woning toenemen door een beter energielabel
  • De onafhankelijkheid ten opzichte van de energiemarkt en de overheid toenemen doordat je zelfvoorzienend bent/wordt

Maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur verduurzamen:

0546 70 80 63/ app: 0652639167 mail: info@vantgooradvies.nl

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!