Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

Nieuwbouw Vriezenveen

De gemeenteraad heeft in juli 2023 een visie voor Vriezenveen vastgesteld. Twenterand heeft de ambitie om op termijn voor elke kern een toekomstvisie op te stellen waarin richting wordt gegeven aan de ruimtelijke ontwikkelingen. De visie voor Vriezenveen sluit aan bij het coalitieakkoord ‘in elke kern: voor elkaar!’. In het coalitieakkoord heeft het College onder andere afgesproken met uitbreiding van het woningaanbod, actief grondbeleid en nieuwe woonvormen aan de slag te gaan.

Toekomstige Nieuwbouw Projecten Vriezenveen:

Voorsprong in de woningmarkt: maak vandaag nog een afspraak voor je financiële check en zorg dat je een voorsprong krijgt op deze nieuwbouw projecten in Vriezenveen.

Word jij de trotse eigenaar van één de toekomstige kavels en bouw jij je droom woning met deze toekomstige nieuwbouw projecten in Vriezenveen? Zorg dan vandaag nog dat je een voorsprong krijgt. Voorsprong kun je krijgen door een financiële check. Zo heb jij een voorsprong op één van deze toekomstige nieuwbouw projecten in Vriezenveen!

Dubbele voorsprong en dat allemaal vanaf één locatie in Vriezenveen: Westeinde 272: alles onder één dak zodat je kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen en leven!

De financiële check en waarde van je woning check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de nieuwbouw woningen.
Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer kan er worden gekeken of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt dit door ons laten doen en daarbovenop laat je checken wat je huidige woning waard is bij makelaar Stegeman waarmee we in één pand zijn gevestigd aan het Westeinde 272 te Vriezenveen: zodat jij het financiële plaatje compleet hebt!

Van ‘t Goor Financieel Advies, vantgooradvies.nl, 0546 70 8063 info@vantgooradvies.nl
Mijn makelaar Stegeman, mijnmakelaarstegeman.nl, 0546 – 563675, stegeman@mijnmakelaar.nl

Onbezorgd wonen en leven!

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

*bron: https://www.twenterand.nl/vriezenveen-zuid

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!