Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

Beleggingshypotheek

Bij de beleggingshypotheek beleg je periodiek een verzekeringspremie en bouw je daarmee een kapitaal op voor de aflossing van een hypothecaire lening. Omdat je belegt, heb je geen zekerheid over de eindwaarde aan het einde van de looptijd. De beleggingsopbrengst kan zowel hoger als lager zijn dan verwacht. Het is belangrijk om periodiek te bekijken hoe de ontwikkeling is van de waarde-opbouw in de beleggingsverzekering.

Ook is het belangrijk om te kijken hoeveel van je premie daadwerkelijk belegt wordt. Jaarlijks krijg je van je verzekeringsmaatschappij een waarde overzicht. Het is raadzaam om dit door te nemen.

Veel mensen die voor 2013 een beleggingshypotheek hebben afgesloten, vragen zich af wat de mogelijkheden hiermee zijn ten aanzien van een nieuwe hypotheek.

Is je huidige hypotheek nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn er talloze wijzigingen geweest op hypotheekgebied. Zo kun je tegenwoordig niet meer kiezen voor een (nieuwe) spaar- of beleggingshypotheek en tevens zijn er de nodige ontwikkelingen op het gebied van de “hypotheekrente aftrek”. 

Het is dus de vraag of je hypotheek nog steeds op de juiste manier is ingericht. Wanneer heb je dit voor het laatst laten onderzoeken?

Daarnaast is wellicht ook je persoonlijke situatie gewijzigd. Het is dus raadzaam om periodiek je situatie te laten bekijken. Wellicht kom je er wel achter dat je onder- of oververzekert bent? Beide is vaak niet wenselijk!

Van ‘t Goor Financieel Advies is een 100% onafhankelijk hypotheekadvieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 35 verschillende banken- en geldverstrekkers voor u de best passende hypotheek. Onze hypotheekadviseur is tevens aangesloten als Erkend Hypotheek Adviseur en Erkend Financieel Adviseur.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende berekening?

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!