Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Nieuwbouw Vriezenveen- Kanaalweg Zuid

Hypotheken en Verzekeringen

Nieuwbouw Vriezenveen: locatie Zandwijk en Westerkerk: van ‘t Goor Financieel Advies project financier

Voorsprong in de woningmarkt: maak vandaag nog een afspraak voor je financiële check + een waarde check van je huidige woning.

Word jij de trotse eigenaar van één de kavels en bouw jij je droom woning met dit nieuwbouw project in Vriezenveen? Zorg dan vandaag nog dat je een voorsprong krijgt. Voorsprong kun je krijgen door een financiële check + een waarde check van je huidige woning. Zo heb jij een DUBBELE voorsprong op dit nieuwbouw project in Vriezenveen!

Dubbele voorsprong en dat allemaal vanaf één locatie in Vriezenveen: Westeinde 272: alles onder één dak zodat je kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen en leven!

De financiële check en waarde van je woning check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen.
Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer kan er worden gekeken of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt dit door ons laten doen en daarbovenop laat je checken wat je huidige woning waard is zodat jij het financiële plaatje compleet hebt!

Van ‘t Goor Financieel Advies, vantgooradvies.nl, 0546 70 8063 info@vantgooradvies.nl
Mijn makelaar Stegeman, mijnmakelaarstegeman.nl, 0546 – 563675, stegeman@mijnmakelaar.nl

Nieuwbouw locatie Zandwijk en Westerkerk: van ‘t Goor Financieel Advies project financier

Eindelijk is het zover, de nieuwbouw op locatie Zandwijk en de Westerkerk aan de Kanaalweg Zuid gaat in de verkoop! Schakel snel en weet of u één van deze prachtige woningen kunt financieren. Wij zijn project financier en helpen u graag met de financiering van één van deze woningen.

Na jaren van ontwikkeling gaat er dan eindelijk iets gebeuren, Weghorst Architectuur heeft samen met Marquette Bouw de locatie Zandwijk ontwikkeld en daarnaast hebben zij ook tezamen de locatie van de Westerkerk aan de Kanaalweg Zuid ontwikkeld. Wij zijn er trots op dat we van dit nieuwbouw project financier mogen zijn. Wilt u weten of u een hypotheek kunt krijgen voor één van deze 5 woning of voor één van de 6 appartementen dan helpen wij u graag!

De voordelen voor u indien wij u helpen aan een passende hypotheek:

  • Nauw betrokken bij dit project waardoor wij bij een hypotheek aanvraag snel kunnen schakelen;
  • Onafhankelijk advies; wij vergelijken rentetarieven en voorwaarden bij meer dan 35 banken en geldverstrekkers. Hierdoor bent u verzekerd van de beste voorwaarden en tarieven die bij uw situatie past;
  • Huidige lage rentetarieven meeverhuizen? Wij hebben hier veel ervaring in en vertellen hier graag meer over;
  • Ontzorgen: wij helpen u met de gehele financiering en staan voor altijd klaar bij al uw vragen;
  • Onze service is persoonlijk en betrokken; u bent bij ons geen nummer;
  • Wellicht heeft u een bestaande woning die eerst verkocht dient te worden, wij helpen u graag met een overbruggingshypotheek: meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Schakel snel met ons om te kijken of u één van deze woning kunt financieren. De inschrijvingen zijn meestal snel vol. Meer lezen, klik hier

Maak snel een afspraak: eerste gesprek altijd GRATIS en vrijblijvend!

Bel: 0546 70 80 63

App: 06 526 39167

Mail: info@vantgooradvies.nl

Onbezorgd wonen en leven!

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!