Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

100% deskundig hypotheekadvies

Onze adviseur heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan bij verschillende geldverstrekkers en grootbanken. Naast de WFT opleidingen op het gebied van hypotheken, verzekeren, consumptief krediet en vermogen mag onze adviseur zich ook ‘Erkend Financieel Adviseur’ en “Erkend Hypotheek Adviseur’ noemen.

Erkend Financieel Adviseur

Bij een Erkend Financieel Adviseur (EFA) ben je verzekerd van een breed financieel advies van hoge kwaliteit. Hij of zij is gespecialiseerd in hypotheken en zijn kennis is altijd up-to-date. De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH (seh.nl), een onafhankelijke stichting die in 1998 is opgericht met het doel je te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Voor een goed integraal (hypotheek) advies ben je bij ons dus aan het juiste adres. Een goed advies voorkomt verassingen achteraf. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via ons contact formulier of bel ons.

100% deskundig verzekeringsadvies

Sluit je bij ons je verzekeringen af, dan krijg je gegarandeerd goed advies. Onze adviseur is vakbekwaam en heeft haar WFT opleiding WFT basis en WFT schade particulier behaald. Onze zakelijke adviseur beschikt daarnaast ook over de WFT opleiding schade zakelijk en de WFT opleiding inkomen. Hierdoor voldoen we aan de eisen die wetten aan ons stellen. In de financiële sector heb je te maken met de Wet op Financieel Toezicht. Dit betekent dat je volgens de wetgeving in het bezit dient te zijn van deze Wft-certificaten. Dit certificaat geeft ons de bevoegdheid om klanten te voorzien van een financieel advies. Deze wet is er onder andere ook voor om aan jou te kunnen laten zien dat wij als financieel dienstverlener beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om jou te helpen.

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!