Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Hypotheek & verzekeringen Nijverdal

Hypotheken en Verzekeringen

Hypotheek & verzekeringen Hellendoorn

Ben je van plan om in Hellendoorn een huis te gaan kopen, wil je verbouwen, je huis verduurzamen, je huidige lage rentetarieven mee verhuizen of het juiste pakket voor al je schadeverzekeringen? Hierbij wil je graag advies wat bij jouw past. Bij van ‘t Goor Financieel Advies ben je aan het juiste adres. Onze deskundige en gecertificeerde adviseur is persoonlijk goed bekend in Hellendoorn en heeft hierdoor een goede kijk op de huizenmarkt in Hellendoorn.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Hellendoorn door gecertificeerde adviseur

Van ‘t Goor Financieel Advies is een regionaal hypotheek advieskantoor en wij vergelijken rentetarieven bij meer dan 35 verschillende banken- en geldverstrekkers. Wij zijn dus niet gebonden aan een landelijke hypotheek- of (regio)bank organisatie en kunnen hierdoor het meest volledige en transparante hypotheekadvies geven. Ook kunnen wij, omdat we onafhankelijk zijn, alle rentetarieven bij meer dan 35 banken voor jou vergelijken! Je gaat lage rente tarieven ontvangen en doordat wij geen provisie kosten betalen zijn de advieskosten voor je hypotheek lager. Jij profiteert als klant! Onze adviseur vertelt je er graag meer over en geeft je graag hypotheek advies op maat.

Onze hypotheekadviseur is aangesloten als erkend hypotheek adviseur en erkend financieel adviseur. Daarnaast heeft adviseur heeft het certificaat duurzaam wonen, waardoor wij jou het juiste advies kunnen geven omtrent duurzaam wonen. In deze tijd een heel belangrijk aspect van ons leven!

De best passende hypotheek via van ‘t Goor Financieel Advies

Een hypotheekadvies via van ‘t Goor Financieel Advies levert je diverse voordelen op:

 • Het eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend
 • Binnen twee dagen heb je een hypotheekgesprek
 • Deskundige en gecertificeerde hypotheekadviseur
 • Grootst mogelijke aanbod van banken- en geldverstrekkers, je profiteert dus van de laagste hypotheekrente

Ben je een starter op de woningmarkt in Hellendoorn?

Voor starters op de woningmarkt heeft van ‘t Goor Financieel Advies een speciaal starterstarief opgesteld. Als klant heb je dus lagere advieskosten voor het regelen van je hypotheek en profiteer je tevens van de laagste hypotheekrente voor je nieuwe woning.

Wil je meer informatie over een hypotheek in Hellendoorn?

Zodra je een woning hebt gezien wil je het liefst op korte termijn meer informatie en/of een hypotheekgesprek. Kom geheel vrijblijvend bij ons langs aan het Westeinde 272 in Vriezenveen. Mocht dit niet uitkomen, wij komen ook graag bij je langs.

Maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Maak vandaag nog een afspraak!

Verzekeringen, weet jij waar je op moet letten? Wij wel!

In het leven komen we allerlei risico’s tegen. Risico’s die we graag goed afgedekt willen hebben. Het kan gaan om risico’s die te maken hebben met wonen, recreatie, je auto, rechtsbijstand, aansprakelijkheid etc. Of al je verzekeringen voor je onderneming goed geregeld zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen. Het is belangrijk om al je risico’s goed afgedekt te hebben en te voorkomen dat je over verzekerd bent en het vermijden van onderverzekering. Maar hoe kun je dit nu checken?  Waar moet je op letten, welke verzekering heeft een uitgebreide dekking die bij je past en welke is minimaal?  Er zijn zoveel verschillende verzekeringsmaatschappijen, pagina’s met polisvoorwaarden, clausules etc. Weet jij bijvoorbeeld waar je op moet letten bij een woonhuisverzekering, weet jij wat garantie tegen onderverzekering betekent (en dat dit héél belangrijk is)? Wat als je onverwacht niet meer kunt werken en je een onderneming hebt, kun je je hiervoor verzekeren? Veel vragen waar wij je mee kunnen helpen. Wij wel! En wij helpen je hier graag bij, zodat jij je kunt richten op dat wat belangrijk is: onbezorgd wonen en leven!

Vergelijking van verzekeringen bij diverse aanbieders!

Wij kunnen verschillende verzekeringen voor jou vergelijken zodat we een verzekering vinden die bij jou en je leven past. Voorwaarden worden vergeleken, belangrijke objecten of zaken worden geïnventariseerd en meegenomen in ons advies en uiteindelijke offerte. Want als je geen grote kunstcollectie hebt, wil je hier ook niet voor betalen, toch? En als je hem wel mocht hebben, dan moet hij zeer zeker worden verzekerd.

Verzekeringen online afsluiten

Verzekeringen kun je zelf online afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen. Wij zijn op de hoogte van de meeste voorwaarden, de clausules, waar je op moet letten etc. De ene verzekering biedt nu eenmaal een uitgebreidere dekking dan de andere. Je moet er toch niet aan denken dat indien je huis afbrand de schade niet of maar gedeeltelijk vergoed krijgt?

Het traject is bij ons heel simpel! Neem vandaag nog contact met ons op, wij kijken en vergelijken graag voor je!

Voor diverse verzekeringen kun je bij ons terecht. Je kunt hierbij denken aan:

 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Auto/motorverzekering;
 • Rechtsbijstandsverzekering;
 • Doorlopende reisverzekering;
 • Overlijdensrisicoverzekering;
 • Woonhuisverzekering;
 • Inboedelverzekering;
 • Reis- en recreatieverzekering;
 • Overlijdensrisico verzekering;
 • Woonlasten verzekering;
 • Rechtsbijstandverzekering;

Voor al je particuliere-en zakelijke verzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij helpen je graag zodat jij kunt doen wat belangrijk is: Onbezorgd wonen, leven & ondernemen.

Kom langs, vinden wij leuk! Wij en de koffie staan voor je klaar!

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!