Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

Tarieven en Documenten

Je persoonlijke wensen en situatie als uitgangspunten, samen met onze kennis en ervaring: het best passende hypotheekadvies. Wij zijn niet gebonden aan een landelijke hypotheek- of bank organisatie en kunnen hierdoor het meest volledige en transparante hypotheekadvies geven. Ook zijn onze advieskosten voor je hypotheek lager. Hier kun je als klant van profiteren. Onze adviseur vertelt je er graag meer over en geeft je graag hypotheek advies op maat.

Van ‘t Goor Financieel Advies heeft richtprijzen opgesteld voor het advies en bemiddeling van je hypotheek. Het eerste oriënterende gesprek is altijd GRATIS en op onze kosten.

  • Hypotheekadvies starter € 1.995,-
    (exclusief overlijdensrisicoverzekering en eventuele hypotheekbescherming)
  • Hypotheekadvies doorstromer € 2.395,-
    (exclusief overlijdensrisicoverzekering en eventuele hypotheekbescherming)
  • Hypotheekadvies oversluiten € 2.395,-
    (exclusief overlijdensrisicoverzekering en eventuele hypotheekbescherming)
  • Hypotheekadvies voor ondernemers in privé €2.695,- (exclusief overlijdensrisicoverzekering en eventuele hypotheekbescherming)

Je hypotheek wordt volledig “van a tot z” geregeld en daarnaast krijg je een volledige objectieve vergelijking tussen 35 verschillende banken en geldverstrekkers.

Het is de moeite waard om onderzoek te doen naar de advies- en bemiddelingskosten bij verschillende hypotheekaanbieders als je een huis koopt of andere financiële zaken voor je woning wilt laten regelen. 

Wij vinden het daarnaast ook belangrijk om invulling te geven aan de nazorg en onderhoud van uw financiële situatie. Hiervoor hebben wij een dienstverleningspakket ontwikkeld. Daarmee heb je altijd duidelijk (periodiek) inzicht in je financiële zaken. Dit wordt met je besproken in het adviesgesprek

Documenten

Kom langs, vinden wij leuk! De koffie met wat lekkers staat voor je klaar!

Onbezorgd wonen, leven & ondernemen.

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!