Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

Aflossingsvrije hypotheek

Zoals de naam het al zegt, los je bij de aflossingsvrije hypotheek niet af, waardoor je een lagere maandlast hebt. Je betaalt namelijk uitsluitend rente en geen inleg of premie voor het opbouwen van vermogen of het aflossen van de hypotheek. Het nadeel is dat je bij de aflossingsvrije hypotheek niet aflost.

Je lost niet af en dus blijft je schuld tijdens de looptijd hetzelfde. Aan het einde van de looptijd of op het moment dat je verhuist, betaal je de openstaande lening terug aan de geldverstrekker. Hiervoor gebruik je eigen geld of bijvoorbeeld de opbrengst uit de verkoop van de woning.

Veel mensen die voor 2013 een hypotheek hebben afgesloten, hebben een aflossingsvrij deel in de hypotheek. Voor deze mensen is het vaak mogelijk om dit gedeelte mee te nemen in de nieuwe hypotheek. Hoe werkt dit en in hoeverre is dit raadzaam?

Is je huidige hypotheek nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn er talloze wijzigingen geweest op hypotheekgebied. Zo kun je tegenwoordig niet meer kiezen voor een (nieuwe) spaar- of beleggingshypotheek en tevens zijn er de nodige ontwikkelingen op het gebied van aflossingsvrije hypotheken.

Het is dus de vraag of je hypotheek nog steeds op de juiste manier is ingericht. Wanneer heb jij dit voor het laatst laten onderzoeken?

Daarnaast is wellicht ook je persoonlijke situatie gewijzigd. Het is dus raadzaam om periodiek je situatie te laten bekijken. Wellicht kom je er wel achter dat je onder- of oververzekert bent? Beide is vaak niet wenselijk! Wij kijken graag met jou mee!

Van ‘t Goor Financieel Advies is een 100% onafhankelijk hypotheekadvieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 35 verschillende banken- en geldverstrekkers voor jou de best passende hypotheek. Onze hypotheekadviseur is tevens aangesloten als Erkend Hypotheek Adviseur en Erkend Financieel Adviseur.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende berekening?

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste gesprek en/of berekening is KOSTELOOS en vrijblijvend.

Wij helpen je graag zodat jij kunt doen wat belangrijk is: Onbezorgd wonen & leven.

Kom langs, vinden wij leuk! De koffie met wat lekkers staat klaar.

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!