Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

Verzekeringen

Verzekeringen, weet jij waar je op moet letten? Wij wel!

Thuis een plek waar je je fijn en veilig voelt en waar je onbezorgd wilt wonen en leven. Voor een fijn thuis wil je graag al je persoonlijke verzekeringen optimaal op elkaar afgestemd hebben zonder onder- of over verzekerd te zijn. Of het nu gaat om je inboedel-, je huis-, je auto- of je doorlopende reisverzekering, dan is het heel fijn dat je deze verzekeringen kunt regelen vanaf één adres (ook voor je brommer, rechtsbijstand, tractor etc. ben je bij ons op het juiste adres)! Persoonlijk en eerlijk advies waarbij wij je werk uit handen nemen. Bij ons ben je altijd welkom: kom gerust langs, vinden wij leuk. De koffie met wat lekkers staat voor je klaar! Wij doen er alles aan zodat jij kunt doen wat wij belangrijk vinden: onbezorgd wonen & leven! Door middel van een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk sta jij bij ons centraal. Verzekeringen kun je zelf online afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen. Online wordt er niet compleet geïnventariseerd naar je gezinssituatie, worden de sterretjes in de voorwaarden je niet voorgelezen en wordt er vaak het goedkoopste aangeboden waarbij je niet voor alle schades bent verzekerd. Weet jij waar je op moet letten? Wij wel!

Vergelijken van verzekeraars

Wij kunnen verschillende verzekeringen voor jou vergelijken zodat we een verzekering vinden die bij jou en je leven past. Voorwaarden worden vergeleken, belangrijke objecten of zaken worden geïnventariseerd en meegenomen in ons advies en uiteindelijke offerte. Want als je geen grote kunstcollectie hebt, wil je hier ook niet voor betalen, toch? En als je hem wel mocht hebben, dan moet hij zeer zeker worden verzekerd.

Verzekeringen kun je zelf online afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen. Online wordt er niet compleet geïnventariseerd naar je gezinssituatie, worden de sterretjes in de voorwaarden je niet voorgelezen en wordt er vaak het goedkoopste aangeboden waarbij je niet voor alle schades bent verzekerd. Wij zijn op de hoogte van de meeste voorwaarden, de clausules, waar je op moet letten en zeggen je wel de sterretjes bij de voorwaarden.

Weet jij waar je op moet letten? Wij wel!

Neem vandaag nog contact met ons op, wij kijken en vergelijken graag voor je!

Voor diverse verzekeringen kun je bij ons terecht. Je kunt hierbij denken aan:

 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Auto/motorverzekering;
 • Rechtsbijstandsverzekering;
 • Doorlopende reisverzekering;
 • Woonhuisverzekering;
 • Inboedelverzekering;
 • Reis- en recreatieverzekering;
 • Overlijdensrisico verzekering;
 • Woonlasten verzekering;
 • Rechtsbijstandverzekering.

Wij helpen je graag zodat jij kunt doen wat belangrijk is: Onbezorgd wonen & leven.

Kom langs, vinden wij leuk! De koffie met wat lekkers staat klaar.

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!