Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Duurzaamheidsubsidie gemeente Twenterand

Hypotheken en Verzekeringen

Goed nieuws, vanaf 1 maart 2023 kan er weer subsidie aangevraagd worden bij de gemeente Twenterand voor duurzaamheidsubsidie. Deze subsidie helpt jou op weg naar verduurzaming en is één keer per jaar beschikbaar.

Deze subsidie dekt maximaal 35% van de totale kosten van de maatregel die je neemt. Het is mogelijk om deze subsidie te combineren met een landelijke subsidie, waardoor je uiteindelijk op een hoger subsidiebedrag uit kunt komen. Weet dat er voor de overige kosten diverse financieringsmogelijkheden zijn waar wij jou graag meer over vertellen! Wees er op tijd bij en maak vandaag nog een afspraak met ons zodat jij startklaar bent voor de subsidie aanvraag op 1 maart! 

Mocht je niet in Twenterand wonen, check bij jouw gemeente naar de subsidie mogelijkheden.

Meer informatie:
https://www.twenterand.nl/duurzaamheidssubsidie

Om 9.00 uur komt het digitale aanvraagformulier op www.twenterand.nl/duurzaamheidssubsidie te staan.

Liever op papier invullen? Haal dan een papieren aanvraagformulier op bij de receptie van het gemeentehuis.  

Wilt u op de hoogte blijven van de duurzaamheidssubsidie? Stuur dan een e-mail naar energieloket@twenterand.nl met het verzoek om op de interesselijst voor de duurzaamheidssubsidie gezet te worden.

Het verbeteren van je woning zorgt ervoor dat je prettiger woont. Door betere isolatie aan te brengen, ga je merken dat het minder tocht in huis. Goede isolatie zorgt er ook voor dat het in de winter minder koud en in de zomer minder warm is. Daardoor verbruik je in de winter minder gas en gaat je energierekening omlaag! 

Energie besparen draagt bij aan een duurzame en toekomstbestendige samenleving. In 2030 moeten we drastisch minder CO2 uitstoten en in 2050 mogen woningen zelfs helemaal geen aardgas meer verbruiken. Vroeg of laat zal er dus iets moeten veranderen aan de manier van verwarmen. Deze duurzaamheidssubsidie helpt jou om die stap nu al te zetten.

Let op: vraag de subsidie aan voordat je de werkzaamheden uitvoert!

Bron: gemeente Twenterand

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!