Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Over ons en onze adviseurs

Thuis een plek waar je je fijn en veilig voelt en waar je onbezorgd wilt wonen en leven. Al je zaken voor een fijn thuis wil je optimaal op elkaar afgestemd hebben. Of het nu gaat om je financiële zaken zoals je droomwoning aan te schaffen of alle zekerheid voor je verzekeringen, dan is het heel fijn dat je deze zaken kunt regelen vanaf één adres. Persoonlijk en eerlijk advies waarbij wij je werk uit handen nemen. Bij ons ben je altijd welkom: kom gerust langs, vinden wij leuk. De koffie met wat lekkers staat voor je klaar! Wij doen er alles aan zodat jij kunt doen wat wij belangrijk vinden: onbezorgd wonen & leven! Door middel van een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk sta jij bij ons centraal.

Hypotheken

Wij vergelijken voor jou de rente tarieven bij meer dan 35 banken en geldverstrekkers. Wij zorgen dat jij een hypotheek afsluit die bij jou en je gezinssituatie past. Een hypotheek waarbij je je fijn voelt, die we jou in begrijpelijke taal uitleggen en waarover we eerlijk tegenover jou zijn. Klanten beoordelen ons met een 10! Dus wees gerust over een goed advies en de juiste hypotheek!

Verzekeringen

Verzekeringen kun je zelf online afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen. Online wordt er niet compleet geïnventariseerd naar je gezinssituatie, worden de sterretjes in de voorwaarden je niet voorgelezen en wordt er vaak het goedkoopste aangeboden waarbij je niet voor alle schades bent verzekerd. Wij maken een vergelijking bij verschillende verzekeraars, zo vinden wij voor jou altijd de verzekeraar die het beste bij je situatie past met de juiste premie! Bij ons ben je altijd welkom, bij vragen, om die vervelende schade te melden of welke reden je ook maar hebt om langs te komen: de koffie staat klaar!

Wanneer je bij ons komt, krijg je een persoonlijke en betrokken benadering. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de definitieve totstandkoming van jouw hypotheek of verzekering. Wij nemen uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie te inventariseren en vervolgens te vertalen naar een financierings- of verzekeringsoplossing die perfect aansluit bij jouw wensen.

Doordat wij onafhankelijk opereren, zijn wij niet gebonden aan banken of verzekeraars en ontvangen wij geen provisie voor producten die wij afsluiten. Hierdoor kunnen we voor jou een hypotheek of verzekering selecteren die bij jou past. Samen met onze jarenlange ervaring en goede kennis van de markt, heb je hierdoor een hypotheek of verzekering met de beste voorwaarden w selecteren die bij jou past. Samen met onze jarenlange ervaring en goede kennis van de markt, heb je hierdoor een hypotheek of verzekering met de beste voorwaarden waarin je je toekomst met een glimlach tegemoet kan gaan zodat jij kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen & leven!

Over Gert Jan

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt bij verschillende organisaties in de financiële dienstverlening als financieel adviseur en als accountmanager bedrijven. Hier heb ik veel kennis opgedaan over de financiële sector en weet ik hoe jouw aanvraag het beste vorm kan geven. Met deze kennis ben ik in 2020 gestart als onafhankelijk hypotheek- en financieel adviseur. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat jou advies geef in heldere taal, advies die bij jouw situatie past en waar jij je het beste bij voelt. Klanten beoordelen onze dienstverlening met een 9,9 dus wees gerust op een duidelijk, persoonlijk en helder advies!

Over Melissa

ert Jan, mijn man, is in 2020 gestart met van ‘t Goor Financieel Advies. Sinds dit jaar heeft hij met enorm veel plezier hypotheken verzorgd voor onze klanten. Veel blije gezichten heeft hij voorbij zien komen en kwam hij met deze verhalen thuis. Toen dacht ik, daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Daarom heb ik mij in 2020 laten omscholen, stage gelopen en heb ik mijn diploma’s WFT basis en WFT Schade particulieren behaald. Hiermee kunnen wij schade verzekeringen aanbieden wat het plaatje compleet maakt voor jou als klant om onbezorgd te wonen en te leven! Niet alleen sluit je ze af bij ons, maar wij inventariseren je behoeftes en zoeken daarbij de juiste verzekering. De juist verzekering zonder onderverzekerd of over verzekerd te zijn en risico’s goed afgedekt! Ik heb er enorm veel zin aan en graag help ik jou bij het goed afdekken van de risico’s in het leven!

Jouw wensen zijn belangrijk

In heldere taal een advies geven, die aansluit bij jouw wensen, daar staan we voor. Daarbij staat het denken in oplossingen en mogelijkheden centraal. Je bent van harte welkom op ons kantoor aan het Westeinde 272 te Vriezenveen om te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn: de koffie staat klaar! Mocht je het prettiger of fijner vinden, om een hypotheek gesprek bij jou thuis aan te gaan, dan is dat uiteraard geen probleem.

Wat klanten over ons zeggen lees je op advieskeuze.nl

Artikel over van ‘t Goor Financieel advies in de week van Twenterand: klik hier

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!