Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

Woonhuisverzekering

Je woning is een kostbaar bezit. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het is daarom belangrijk om je te verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Gelukkig kun je veel risico’s goed verzekeren. Maar iedere verzekeraar kent uitzonderingen, kleine lettertjes en uitsluitingen. Uit een zeer uitgebreid aanbod van verzekeraars en verzekeringen kunnen wij je adviseren welke oplossing het beste bij je past.  Waar moet je op letten, welke verzekering heeft een uitgebreide dekking die bij je past en welke is minimaal?  Er zijn zoveel verschillende verzekeringsmaatschappijen, pagina’s met polisvoorwaarden, clausules etc. Weet jij bijvoorbeeld waar je op moet letten bij een woonhuisverzekering, weet jij wat garantie tegen onderverzekering betekent (en dat dit héél belangrijk is)? Wij wel! En wij helpen je hier graag bij, zodat jij je kunt richten op dat wat belangrijk is: onbezorgd wonen en leven!

Voor je woning zijn de onderstaande verzekeringen van belang.

Opstalverzekering

Met de opstalverzekering is je woning verzekerd tegen schade door brand, storm, water of inbraak.

Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning verzekerd tegen schade. Dat kan veroorzaakt worden door brand of inbraak. Maar ook als je zelf per ongeluk iets stuk maakt, kan dit verzekerd zijn.

Ook voor je overige verzekeringen ben je bij ons aan het goede adres.

Voorkomen oververzekering en vermijd onderverzekering. Wij adviseren zodat jij je kan richten op wat belangrijk is:

Onbezorgd wonen en leven!

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Ook voor je overige verzekeringen ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt hierbij denken aan:

  • Aansprakelijkheidsverzekering;
  • Auto/motorverzekering;
  • Rechtsbijstandsverzekering;
  • Doorlopende reisverzekering;
  • Overlijdensrisicoverzekering;
  • Reis- en recreatieverzekering;
  • Overlijdensrisico verzekering;
  • Woonlasten verzekering;
  • Rechtsbijstandverzekering.

Doordat wij voor jou een totaal pakket aan schadeverzekeringen kunnen afsluiten, loop je minder risico op het afsluiten van dubbele verzekeringen. Wij checken voor jou bijvoorbeeld waar jij je glasdekking op hebt staan (inboedel (huur) of opstal (bij koop)). De meerwaarde van ene tussenpersoon kan jou dus veel opleveren. Uiteraard checken wij ook voor je of niet onderverzekerd bent, uiteraard net zo belangrijk!

Wij kunnen verschillende verzekeringen voor jou vergelijken zodat we een verzekering vinden die bij jou en je leven past. Voorwaarden worden vergeleken, belangrijke objecten of zaken worden geïnventariseerd en meegenomen in ons advies en uiteindelijke offerte. Want als je geen grote kunstcollectie hebt, wil je hier ook niet voor betalen, toch? En als je hem wel mocht hebben, dan moet hij zeer zeker worden verzekerd.

Verzekeringen kun je zelf online afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen. Wij zijn op de hoogte van de meeste voorwaarden, de clausules, waar je op moet letten etc. De ene verzekering biedt nu eenmaal een uitgebreidere dekking dan de andere. Je moet er toch niet aan denken dat indien je huis afbrand de schade niet of maar gedeeltelijk vergoed krijgt?

Weet jij waar je op moet letten? Wij wel!

Het traject is bij ons heel simpel! Neem vandaag nog contact met ons op, wij kijken en vergelijken graag voor je!

Kom langs, de koffie met wat lekkers staat voor je klaar!

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!