Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

Heb ik een beroepsaansprakelijkheid verzekering nodig of is mijn huidige nog up-to- date? Wat gebeurd er indien ik niet meer kan werken: kan ik me hiervoor verzekeren? Hoe zit het met mijn personeel als ze (langdurig) ziek worden? Is mijn gebouw wel goed verzekerd? Veel vragen die wij je graag helpen beantwoorden!

Bij het ondernemen loop je risico’s. Niet alleen op het gebied van strategische keuzes maar ook op het gebied van je dagelijkse activiteiten. Weet dat wij je kunnen begeleiden om bepaalde risico’s die je zakelijk loopt te verzekeren. Wij begeleiden je van A tot Z . Samen kijken we wat je onderneming nodig heeft en stellen samen met jou een pakket samen en houden deze up-to-date.

Onze adviseur vertelt je er graag meer over!

Een verzekering bij ons in 4 stappen:

Oriënterend gesprek: tijdens onze eerste vrijblijvende en geheel kosteloze oriëntatie gesprek horen we graag van jou wat je belangrijk vindt. Welke risico’s loop je en welke adviseren wij jou om te verzekeren. Wat zijn je persoonlijke wensen, wat past bij jou etc. Ook kunnen we een gratis check uitvoeren op je huidige verzekeringen en daar waar nodig advies uit brengen.

Mogelijkheden vergelijken: uren turen op polisvoorwaarden is vanaf nu verleden tijd. Laat dit maar aan ons over. In ons eerste gesprek is het helder voor ons geworden waar jou wensen en de wensen van je onderneming liggen. Waar is de behoefte aan en welke verzekering(en) sluit(en) hier perfect op aan. Welke verzekering heeft voor jou ondernemen de beste voorwaarden en ligt qua prijs gunstig in de markt!

Advies en aanvraag van de verzekering; wanneer wij jouw situatie, wensen en onderneming in kaart hebben komen we met een passend advies. Hierop komt een pakket die bij jouw situatie en onderneming past. Wij vragen de verzekering(en) voor jou aan en zullen, daar waar de mogelijkheden het ons toe laten jouw huidige verzekeringen opzeggen. Laat dat maar aan ons over!

Jij staat centraal: nadat we alles hebben lopen voor jou en jouw onderneming, zijn we er voor jou! We zorgen dat je pakket up-to-date blijft, zijn er voor jou wanneer je vragen hebt.

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!