Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van 't Goor Financieel Advies

Hypotheken & verzekeringen
Kom langs, de koffie en wij staan voor je klaar! 

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel je voor: je bent bij je buurman op visite en je beschadigt per ongeluk zijn tv. Of je bent een stukje aan het fietsen en je fietst per ongeluk een voetganger omver, waardoor deze in het ziekenhuis belandt. In deze situaties ben jij aansprakelijk voor de kosten die ontstaan. En die kosten kunnen hoog oplopen! Voor al deze situaties en meer, is er de aansprakelijkheidsverzekering.

Er zitten verschillen tussen de diverse verzekeraars en hun aansprakelijkheidsverzekering, bij de ene verzekeraar ben je bv wel verzekerd bij onbetaald vrijwilligerswerk, tijdens je studie of stage en als au-pair. Indien je bij ons een verzekering wilt afsluiten, gaan we inventariseren wat je behoeftes zijn en je persoonlijke situatie in kaart brengen zodat we diverse situaties mee kunnen nemen in je verzekeringspakket, zodat jij je kan richten op wat belangrijk is:

Onbezorgd wonen en leven!

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Ook voor je overige verzekeringen ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt hierbij denken aan:

  • Auto/motorverzekering;
  • Rechtsbijstandsverzekering;
  • Overlijdensrisicoverzekering;
  • Woonhuisverzekering;
  • Inboedelverzekering;
  • Reis- en recreatieverzekering;
  • Overlijdensrisico verzekering;
  • Woonlasten verzekering;

Doordat wij voor jou een totaal pakket aan schadeverzekeringen kunnen afsluiten, loop je minder risico op het afsluiten van dubbele verzekeringen. Wij checken voor jou bijvoorbeeld waar jij je glasdekking op hebt staan (inboedel (huur) of opstal (bij koop). Uiteraard gaan we ook kijken of je verzekeringen goed staan. De meerwaarde van een tussenpersoon kan jou dus veel opleveren. k!

Wij kunnen verschillende verzekeringen voor jou vergelijken zodat we een verzekering vinden die bij jou en je leven past. Voorwaarden worden vergeleken, belangrijke objecten of zaken worden geïnventariseerd en meegenomen in ons advies en uiteindelijke offerte. Want als je geen grote kunstcollectie hebt, wil je hier ook niet voor betalen, toch? En als je hem wel mocht hebben, dan moet hij zeer zeker worden verzekerd.

Verzekeringen kun je zelf online afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen. Wij zijn op de hoogte van de meeste voorwaarden, de clausules, waar je op moet letten etc. De ene verzekering biedt nu eenmaal een uitgebreidere dekking dan de andere. Je moet er toch niet aan denken dat indien je huis afbrand de schade niet of maar gedeeltelijk vergoed krijgt?

Weet jij waar je op moet letten? Wij wel!

Het traject is bij ons heel simpel! Neem vandaag nog contact met ons op, wij kijken en vergelijken graag voor je!

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!