Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Overstappen verzekering

Hypotheken en Verzekeringen

overstappen verzekeringen

Overstappen verzekering

Wist je dat de meeste schade verzekeringen maar een looptijd van één jaar hebben en je daarna altijd over kunt stappen, elke dag van de maand? Wij regelen het voor je!

Wij horen veel van onze klanten dat ze denken dat ze alleen per einde van hun contract over kunnen stappen met al hun verzekeringen. Dit is niet zo. Het klopt dat je elk jaar een nieuw voorstel krijgt, met een nieuwe premie voor het komende jaar met een nieuw contract. Maar voor alle verzekeringen geldt dat je na één jaar kunt overstappen en dat elke dag van de maand, meestal met één maand opzegtermijn. Dus je zit altijd maar één jaar vast aan je schade verzekeringen. Het is niet zo, zoals dat met de zorgverzekering is geregeld dat er maar één bepaalde periode per jaar is dat je op kunt zeggen en je er dan een jaar aan vast zit. Bij elke nieuwe verzekering geldt: je sluit hem voor één jaar af en daarna kun je overstappen wanneer je wil. Of je moet expliciet een contract zijn aangegaan van bijvoorbeeld drie jaar, maar dan heb je daar bewust voor getekend. Dus wacht niet en laat vandaag nog je verzekeringen checken door ons en kijken of het beter kan!

Wij regelen deze overstap graag voor je, we kijken waar het beter kan, waar het goedkoper kan en welke verzekering het beste bij jouw leven past! Daarnaast zijn wij het vaste aanspreekpunt voor al je verzekering, hebben wij een fysiek kantoor waar je altijd binnen kunt stappen met al je vragen, zijn wij altijd bereikbaar en houden wij het graag persoonlijk voor je omdat wij dat belangrijk vinden. Belangrijk zodat jij kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen & leven!

Kom gerust langs: de koffie staat altijd voor je klaar!

Maak snel een afspraak: eerste gesprek altijd GRATIS en vrijblijvend!

Bel: 0546 70 80 63

App: 06 526 39167

Mail: info@vantgooradvies.nl

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!