Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Bezoek ons tijdens Twenterand werkt en maak kans op 1 minuut GRATIS winkelen bij de Plus in Vriezenveen

Hypotheken en Verzekeringen

Scoor bij Mijn Makelaar & van 't Goor Financieel Advies

Voor het eerst in de geschiedenis zetten ruim 50 ondernemers in Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar, Vriezenveen Oost en Vriezenveen Weitzelpoort hun deuren open voor het publiek. Maak gebruik van deze unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle mooie bedrijven die Twenterand rijk is. Op bedrijven Park Oost aan de Zuivering in Vriezenveen maak je kans om 1 minuut GRATIS winkelen te winnen bij de Plus in Vriezenveen. Speel The Game bij bedrijvenpark Oost en maak kans op deze fantastische prijs. Geef antwoord op interactieve vragen die door de bedrijven van Bedrijven park Oost zijn opgesteld. Scan de QR-code bij één van de bedrijven en de game gaat voor jou van start.

Ben je scholier, student, op zoek naar een leuke baan of stage, wil je graag ontdekken wat je later wilt worden of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar Twenterand Werkt!

Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar Twenterand Werkt! Wij staan samen met Mijn Makelaar bij SCHMIDT Automotive aan de Zuivering 44 te Vriezenveen.
Ook bij ons kun je te gekke prijzen winnen. Scoor bij Mijn Makelaar & van ‘t Goor Financieel Advies!

Meer informatie op twenterandwerkt.nl

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!