Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Start verkoop nieuwe bedrijfskavels Oosterweilanden

Hypotheken en Verzekeringen

Verkoop bedrijfskavels oosterweilanden

Wij helpen je graag met je zakelijke financiering of met je zakelijke verzekeringen.

Op maandag 4 september startte de verkoopprocedure van 14 kavels op bedrijvenpark Oosterweilanden in Vriezenveen. De kavels 40 t/m 53 hebben een oppervlakte van 2.471 tot 4.574 vierkante meter. De verkoopprocedure en bijbehorende informatie staat op www.bouwenintwenterand.nl(externe link). Tot 4 december uiterlijk 18.00 uur kunnen gegadigden met een passend plan inschrijven voor deze bedrijfskavels. 

Bedrijvenpark Oosterweilanden I in Vriezenveen is bijna volgebouwd. Toch is de behoefte aan bedrijfskavels nog steeds groot. Daarom ging de gemeente aan de slag met de volgende fase van het gewilde bedrijventerrein. De voorbereidingen voor de uitgifte van kavels op Oosterweilanden II zijn klaar. Met deze ruim 4 hectare aan nieuwe bedrijfskavels voorziet de gemeente in de behoefte van veel bedrijven om zich te vestigen in Twenterand. 

Belangstelling? 

De kaveluitgifte gaat anders dan in voorgaande jaren. Er is namelijk meer belangstelling dan er kavels zijn. Alle gegadigden moeten bij de verkoop van gemeentelijke grond de gelijke mogelijkheid hebben gehad om mee te dingen. Heeft u belangstelling, vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail met uw bedrijfsgegevens naar grondzaken@twenterand.nl. Een medewerker van de gemeente Twenterand neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bron: https://www.twenterand.nl/

Zakelijke financiering nodig? Wij helpen je graag. Ook voor je zakelijke verzekeringen ben je bij ons op het juiste adres!

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!