Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Het zal je maar gebeuren

Hypotheken en Verzekeringen

Goed verzekerd

Heb jij wel een inboedelverzekering? Lees dit artikel: het zal je maar gebeuren. Kom je thuis van vakantie in een huis vol poep en niets is verzekerd.

Uit onderzoek is gebleken dat 460.000 huishoudens geen inboedelverzekering hebben. Dit kan grote gevolgen hebben. De Consumentenbond raadt iedereen aan om er vooral eentje af te sluiten. “Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel nodig”, aldus de Consumentenbond. “Je hebt dan iets om op terug te vallen, als je brand of wateroverlast krijgt. Of als er bij jou thuis wordt ingebroken.”

Een inboedelverzekering zorgt ervoor dat de schade aan spullen in je huis worden vergoed, zolang deze niet vast zitten aan je woning. “Dus je meubels, gordijnen, zwevende parketvloer. Maar ook waardevolle spullen zoals sieraden, tv’s of camera’s”, aldus de Consumentenbond.

“Veel inboedelverzekeringen dekken niet alleen schade in huis, maar bijvoorbeeld ook diefstal van tuinmeubelen, tuingereedschap, vlaggenstokken en wasgoed in de tuin of op het balkon. Een barbecue valt daar meestal níet onder, maar huisdieren vallen weer wel onder de dekking van je inboedelverzekering, tenzij ze expliciet zijn uitgesloten in de polisvoorwaarden.”

Wij checken graag voor je of jouw verzekering goed staan:

0546- 70 80 63 of mail naar verzekeringen@vantgooradvies.nl

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!