Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Vriezenveen, het Mozaïek

Hypotheken en Verzekeringen

het-Mozaiek-Vriezenveen-

Nieuwbouw Vriezenveen, het Mozaïek. Zorg dat je een voorsprong hebt op de woningmarkt!

Word jij de trotse eigenaar van één de kavels en bouw jij je droom woning met dit nieuwbouw project in Vriezenveen? Zorg dan vandaag nog dat je een voorsprong krijgt. Voorsprong kun je krijgen door een financiële check + een waarde check van je huidige woning. Zo heb jij een DUBBELE voorsprong op dit nieuwbouw project in Vriezenveen!

Nieuwbouw Vriezenveen: het Mozaïek

Dubbele voorsprong en dat allemaal vanaf één locatie in Vriezenveen: Westeinde 272: alles onder één dak zodat je kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen, leven & ondernemen!

De financiële check en waarde van je woning check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Vooral bij dit nieuwbouw project in Vriezenveen.
Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer kan er worden gekeken of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt dit door ons laten doen en daarbovenop laat je checken wat je huidige woning waard is zodat jij het financiële plaatje compleet hebt!

Nieuwbouw het Mozaïek, Vriezenveen

Aan de rand van het centrum van Vriezenveen wordt het nieuwe woonwijkje Het Mozaïek ontwikkelt. Het wordt een groen en duurzaam wijkje, met winkels en andere voorzieningen op loopafstand. Centraal ontmoetingspunt in het wijkje is de groene wadi. Hier kunnen kinderen spelen en bij hevige regenval vangt de wadi het regenwater op. In het Mozaïek komen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. In het Mozaïek komen in totaal 11 kavels beschikbaar. 6 kavels gaan per direct in de verkoop, de overige 5 kavels gaan in de verkoop zodra er een vervangende locatie is voor de gymzaal.

BOUWKAVEL 2 IN HET PLAN HET MOZAÏEK IN VRIEZENVEEN KOMT WEER BESCHIKBAAR
De inschrijfperiode om interesse kenbaar te maken voor de kavels 1 t/m 6 in het plan Het Mozaïek in Vriezenveen liep tot en met 19 november 2021 en is gesloten. Voor deze bouwkavels hebben zich meerdere belangstellenden gemeld. Er heeft een loting onder de belangstellenden plaatsgevonden om te bepalen in welke volgorde zij gelegenheid krijgen een optie te nemen.

Voor bouwkavel 2 heeft de optienemer zich teruggetrokken en komt daarmee weer beschikbaar. Deze kavel komt daarom op maandag 14 maart 2022 vanaf 20:00 uur weer beschikbaar met het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” Er wordt geen belangstellendenlijst bijgehouden.

Heeft u belangstelling voor bouwkavel 2 met de status ‘beschikbaar’, dan is het mogelijk een optie te nemen. U kunt hiervoor een optieverzoek indienen via e-mailadres grondzaken@twenterand.nl

BOUWKAVELS 5 EN 6 IN HET PLAN HET MOZAÏEK IN VRIEZENVEEN KOMEN WEER BESCHIKBAAR
Let op: deze bouwkavels zijn uitsluitend voor particulieren.

De inschrijfperiode om interesse kenbaar te maken voor de kavels 1 t/m 6 in het plan Het Mozaïek in Vriezenveen liep tot en met 19 november 2021 en is gesloten. Voor deze bouwkavels hebben zich meerdere belangstellenden gemeld. Er heeft een loting onder de belangstellenden plaatsgevonden om te bepalen in welke volgorde zij gelegenheid krijgen een optie te nemen.

Voor de bouwkavels 5 en 6 hebben de optienemers zich teruggetrokken en komen daarmee weer beschikbaar. Deze bouwkavels zijn uitsluitend voor particulieren en komen op Maandag 3 oktober 2022 vanaf 20:00 uur weer beschikbaar met het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” Er wordt geen belangstellendenlijst bijgehouden.

Heeft u belangstelling voor de bouwkavels 5 en 6 met de status ‘beschikbaar’, dan is het mogelijk een optie te nemen. U kunt hiervoor een optieverzoek indienen via e-mailadres grondzaken@twenterand.nl

De beschikbaarheid van de kavels kan door mutaties van moment tot moment verschillen. Na ontvangst van uw optieverzoek wordt bekeken of de kavel beschikbaar is. U ontvangt dan van ons een bevestiging*

Bel: 0546 70 80 63

App: 06 526 39167

Mail: info@vantgooradvies.nl

*bron: bouwenintwenterand.nl

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!