Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Nieuwbouw locatie Zandwijk en Westerkerk: van ‘t Goor Financieel Advies project financier

Hypotheken en Verzekeringen

Nieuwbouw Zandwijk en Westerker Kanaalweg Zuid Vriezenveen

Eindelijk is het zover, de nieuwbouw op locatie Zandwijk en de Westerkerk aan de Kanaalweg Zuid gaat in de verkoop! Schakel snel en weet of u één van deze prachtige woningen kunt financieren. Wij zijn project financier en helpen u graag met de financiering van één van deze woningen.

Na jaren van ontwikkeling gaat er dan eindelijk iets gebeuren, Weghorst Architectuur heeft samen met Marquette Bouw de locatie Zandwijk ontwikkeld en daarnaast hebben zij ook tezamen de locatie van de Westerkerk aan de Kanaalweg Zuid ontwikkeld. Wij zijn er trots op dat we van dit nieuwbouw project financier mogen zijn. Wilt u weten of u een hypotheek kunt krijgen voor één van deze 5 woning of voor één van de 6 appartementen dan helpen wij u graag!

De voordelen voor u indien wij u helpen aan een passende hypotheek:

  • Nauw betrokken bij dit project waardoor wij bij een hypotheek aanvraag snel kunnen schakelen;
  • Onafhankelijk advies; wij vergelijken rentetarieven en voorwaarden bij meer dan 35 banken en geldverstrekkers. Hierdoor bent u verzekerd van de beste voorwaarden en tarieven die bij uw situatie past;
  • Huidige lage rentetarieven meeverhuizen? Wij hebben hier veel ervaring in en vertellen hier graag meer over;
  • Ontzorgen: wij helpen u met de gehele financiering en staan voor altijd klaar bij al uw vragen;
  • Onze service is persoonlijk en betrokken; u bent bij ons geen nummer;
  • Wellicht heeft u een bestaande woning die eerst verkocht dient te worden, wij helpen u graag met een overbruggingshypotheek: meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Schakel snel met ons om te kijken of u één van deze woning kunt financieren. De inschrijvingen zijn meestal snel vol.

Nieuwbouw Zandwijk en Westerkerk Kanaalweg Zuid Vriezenveen

Er zullen verschillende type woningen en appartementen gerealiseerd worden in verschillende prijsklassen.

Op de locatie Zandwijk met de aangrenzende zaal worden 6 appartementen en 4 woningen gerealiseerd. We zullen proberen de identiteit van Zandwijk te behouden, waarbij het nieuwe deel in een afwijkende kleur zal worden gebouwd om het contrast duidelijk te laten blijken.

Op de locatie van de Westerkerk worden 5 woningen gerealiseerd in het bestaande Kerkgebouw waarbij alle kenmerken van de Kerk zoveel mogelijk behouden zullen blijven. Ook de bestaande consistorie blijft behouden, hier zal ook een vrijstaande woning in gerealiseerd worden. Het geheel wordt gecomplementeerd met een nieuwe vrijstaande woning welke aansluit op de verdere bebouwing aan de Kanaalweg Zuid. Hierbij zal het gehele terrein een groenere uitstraling gaan krijgen door de toevoeging van tuinen en de bestaande tuinmuur welke kenmerkend is voor de Kerk zal ook zo veel mogelijk behouden blijven.

*bron weghorst Makelaardij

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!