Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Alles onder één dak

Hypotheken en Verzekeringen

Alles onder één dak!

Bij van ’t Goor Financieel Advies werken wij met een team van drie: een klein team waar we jou echt kennen! Ieder van ons heeft zijn/haar eigen specialisme! Samen zijn we er voor jou, samen adviseren we en ontzorgen we jou. Wij hebben alles in huis zodat jij kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen, leven & werken!

Financieel Advies: Gert Jan helpt jou met al je financiële zaken omtrent de aankoop van jouw woning, het financieren van de verduurzaming van je woning, het meeverhuizen van je huidige lage rente tarieven, de aankoop van je nieuwe bedrijfspand etc. Met zijn ruim 20 jaren ervaring weet hij waar hij over praat. Met een gemiddelde review score van 9.9 uit 121 reviews weet jij dat je te maken hebt met iemand met kennis van zaken.

Zakelijke verzekeringen: Mocht je een zzp’er zijn of een eigen bedrijf hebben en advies willen hebben welke verzekeringen je hierbij nodig hebt, kunnen wij jou ook helpen. Te denken valt aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering, ziekteverzuimverzekering, het verzekeren van je pand met de daarbij behorende risico’s etc. Jonny zit ruim 30 jaar in het vak en weet waar hij op moet letten, weet te schakelen met de verzekeraars etc. Hij kent zijn weg in verzekeringsland!

Particuliere verzekeringen: Voor al jouw particuliere verzekering kun je bij Melissa terecht. Voor jou kijken we welke verzekeringen bij jou past. Wij hebben aanstellingen bij diverse verzekeraars. Hierdoor kunnen wij kijken waar we een scherpe aanbieding hebben met de juiste voorwaarden.

Van ‘t Goor Financieel Advies: alles onder één dak zodat jij kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen, leven & werken.

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!