Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

ARTIKEL IN DE WEEK VAN TWENTERAND

Hypotheken en Verzekeringen

VRIEZENVEEN – Eén plek waar alles voor jou geregeld wordt op het gebied van financieel advies, hypotheken en verzekeringen, zodat jij kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen en leven! Dat is wat Melissa en Gert Jan van ’t Goor hun klanten willen bieden. In een wereld waarin banken zich steeds meer terugtrekken, kiest van ’t Goor Financieel Advies juist voor het tegenovergestelde. Door middel van een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk wil het bedrijf aan het Westeinde 272 in Vriezenveen zich nadrukkelijk onderscheiden, en dat lukt prima! Melissa van ’t Goor zegt: “Mensen weten ons steeds beter te vinden en dat vinden we fijn. Iedereen is van harte welkom om eens vrijblijvend binnen te komen lopen. De koffie, met wat lekkers, staat altijd klaar!”

Ervaring
Hoewel van ’t Goor Financieel Advies relatief kort bestaat [mei 2020] en ook nog maar kort op de huidige locatie gehuisvest is, beschikt het toch over een jarenlange ervaring in de financiële wereld. Gert Jan van ’t Goor zegt hierover: “Ik ben al 20 jaar werkzaam in de wereld van financieel advies en hypotheken. Daar heb ik ook gezien waar mensen bij een logge organisatie tegenaan lopen. Vandaar dat wij het anders doen. Bij ons staat de klant centraal! We maken de klant bewust van wat het beste bij hem of haar past. En dat geldt niet alleen voor ons advies, we kiezen bovendien ook voor de benadering die het beste bij de individuele klant past.”

Verzekeren
Melissa van ’t Goor vult aan: “Daarnaast voelen we ons meer verantwoordelijk voor onze klanten, dan de meeste andere financiële instellingen. Dit komt vooral omdat we eigen baas zijn, we willen dus het beste voor onze klanten! We staan dichtbij ze en proberen op die manier een wisselwerking met de klant tot stand te brengen, om zo samen te komen tot het beste resultaat.” En dat geldt ook zeker op het gebied van verzekeringen, waar Melissa verantwoordelijk voor is. Ze zegt hierover: “Ik streef naar de beste service, daarom begin ik meestal met het maken van een inventarisatie van welke verzekeringen men heeft lopen. Want het komt nog steeds voor dat mensen onderverzekerd zijn. Maar ook het tegenovergestelde komt voor! Daarom vragen we altijd door, want het is ook belangrijk om niet over verzekerd / dubbel verzekerd te zijn.”

Doorvragen
“We vragen dus altijd door naar de persoonlijke situatie, om zo goed verzekerd te blijven” zegt Melissa van ’t Goor. En ze gaat verder: “En we onderhouden het ook. Periodiek nemen we contact op met de klant om te kijken of alles nog op orde is. Dit doorvragen gebeurt niet wanneer je online een verzekering afsluit. Het is online dan wel goedkoop, maar dan is er vaak ook heel veel niet verzekerd. Wij leveren daarentegen maatwerk, waarbij de klant ook vragen kan stellen. Online kan dat allemaal niet. Bovendien kunnen we desgewenst alles in één polis aanbieden, ook als het bij meerdere verzekeraars is ondergebracht. Dit kan een mooie pakketkorting opleveren.”

Informatie
Wie meer informatie wil over de diensten die van ’t Goor Financieel Advies aanbiedt kan, zoals gezegd, altijd vrijblijvend binnenlopen aan het Westeinde 272 in Vriezenveen. In het pand is overigens ook Mijn Makelaar Stegeman gevestigd. Gert Jan van ’t Goor zegt: “We werken wel met hen samen, maar hebben naar elkaar toe geen verplichtingen. We zijn totaal onafhankelijk van elkaar.” Verder is van ’t Goor Financieel Advies online te vinden via de website: vantgooradvies.nl. Op de website staan alle mogelijkheden overzichtelijk aangegeven en ook de contactgegevens zijn daar te vinden. Verder is van ’t Goor Financieel Advies te vinden op Facebook en Instagram.

Maak snel een afspraak: eerste gesprek altijd GRATIS en vrijblijvend!

Bel: 0546 70 80 63

App: 06 526 39167

Mail: info@vantgooradvies.nl

Bron: de week van twenterand

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!