Westeinde 272, Vriezenveen
0546- 70 80 63
info@vantgooradvies.nl

Van ’t Goor Financieel Advies helpt ook bij verduurzamen woning

Hypotheken en Verzekeringen

Wij helpen met verduurzamen

Artikel in de Week van Twenterand

 “We komen er niet meer onderuit, verduurzamen. De gasprijzen stijgen en het ziet er niet naar uit dat deze gaan dalen. Maar wat uw motivatie ook is om uw huis te verduurzamen, u kunt verduurzaming meenemen in uw hypotheek. We vertellen er graag meer over. Onze adviseur heeft het certificaat duurzaam wonen, waardoor we het juiste advies kunnen geven” zegt Melissa van ’t Goor.

Verduurzamen

Van ’t Goor Financieel Advies aan het Westeinde 272 in Vriezenveen onderscheidde zich al door middel van een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk, maar ook op het gebied van het verduurzamen van uw woning zet van ’t Goor Financieel Advies net dat stapje extra!

Gert Jan van ’t Goor zegt: “We adviseren iedereen graag over het verduurzamen van de woning. Je kunt op dit gebied echt heel veel kosten besparen, terwijl de hypotheek er niet echt veel mee omhoog gaat. Men weet dit vaak niet, maar er zijn voorzieningen voor. Ook zijn er mogelijkheden om bestaande hypotheken op dit gebied aan te passen.”

“Onbezorgd wonen en leven!”

Ook op het gebied van verduurzaming doet van ’t Goor Financieel haar slogan: “Onbezorgd wonen en leven!” dus eer aan. Het is dan ook niet voor niets dat het prima gaat met het bedrijf. Melissa van ’t Goor zegt hierover: “Mensen weten ons goed te vinden! We merken dat onze persoonlijke benadering erg wordt gewaardeerd. Op de site Advieskeuze.nl scoren we zelfs een tien en daar zijn we best trots op. Eén plek waar alles voor jou geregeld wordt op het gebied van financieel advies, hypotheken en verzekeringen, zodat jij kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen en leven! Dat is wat we onze klanten willen bieden.”

En Gert Jan van ’t Goor vult aan: “In een wereld waarin banken zich steeds meer terugtrekken, kiezen wij juist voor het tegenovergestelde. Door middel van een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk willen we ons nadrukkelijk onderscheiden. Bij ons is iemand geen nummer en zijn de lijntjes kort. We nemen tijd voor het probleem van de klant en denken in oplossingen. Die oplossingen daar vechten we voor! En ook voor relatief kleine zaken kan men bij ons terecht, iets waar grote instellingen vaak geen zin in hebben.”

Hypotheek en verzekering

Kortom; of het nu gaat om een hypotheek of een verzekering bij van ’t Goor Financieel Advies bent u aan het juiste adres. En veel mensen gingen u al voor. Dat komt vooral doordat men weet dat het bij van ’t Goor Financieel Advies allemaal goed geregeld is. Gert Jan van ’t Goor zegt: “Klanten willen op het gebied van hypotheken tegenwoordig een eerlijk verhaal! Wij geven dan ook een reëel advies. We spiegelen het verhaal van de klant. Met andere woorden: Is dit echt wat iemand wil? Hierdoor komen we samen met de klant altijd tot de juiste oplossing. Want nogmaals, we denken in oplossingen, niet in problemen.”

Melissa van ’t Goor vult aan: “Op het gebied van verzekeringen streven we naar de beste service, daarom beginnen we meestal met het maken van een inventarisatie van welke verzekeringen men heeft lopen. Want het komt nog steeds voor dat mensen onderverzekerd zijn. Maar ook het tegenovergestelde komt voor! Daarom vragen we altijd door, want het is ook belangrijk om niet over verzekerd / dubbel verzekerd te zijn. Veel klanten vinden het kritisch kijken naar hun lopende verzekeringen saai en veel gedoe, maar geloof me, als het misgaat, is het nog veel meer gedoe. Wij zijn dan ook kritisch op de verzekeringen die een klant heeft lopen. Het afsluiten van een verzekering is geen invuloefening, verzekeren is maatwerk!”

Informatie
Wie meer informatie wil over de diensten die van ’t Goor Financieel Advies aanbiedt kan vrijblijvend binnenlopen aan het Westeinde 272 in Vriezenveen. De koffie, met wat lekkers, staat altijd klaar! In het pand is overigens ook Mijn Makelaar Stegeman gevestigd. Gert Jan van ’t Goor zegt: “We werken wel met hen samen, maar hebben naar elkaar toe geen verplichtingen. We zijn totaal onafhankelijk van elkaar.” Verder is van ’t Goor Financieel Advies online te vinden via de website: vantgooradvies.nl. Op de website staan alle mogelijkheden overzichtelijk aangegeven en ook de contactgegevens zijn daar te vinden. Verder is van ’t Goor Financieel Advies te vinden op Facebook en Instagram.

Lees het artikel op: de week van Twenterand

Ga naar WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp. We helpen je graag!